Interview voor SchoolvoorCoaching

Ik werd door SchoolvoorCoaching geïnterviewd over mijn ervaringen met hun coachopleiding. Wat leerde ik over mezelf? Waarom ben ik daarna echt gestart als coach? Wat maakt coachen voor mij zo enorm boeiend en inspirerend? Hieronder de intro van het (uitgebreide ;-)) interview.

‘Een coachpraktijk combineren met een stevige positie als Principal HR bij PGGM: je moet het maar kunnen. Maar voor Astrid Romijn, coach en oud-deelnemer van de Leergang Coaching voor Professionals is er een duidelijke overeenkomst: de interesse in wat mensen beweegt – en hoe mensen in beweging te brengen. Dat wat niet te zien is aan de oppervlakte zichtbaar maken en dan: samen groeien. SchoolvoorCoaching sprak Astrid, die na de leergang besloot te starten met haar coachpraktijk, en vroeg haar als oud-deelnemer: hoe is dat nou, zo’n Leergang Coaching voor Professionals?’

Lees verder

Weten wie je bent en wat je wilt: je persoonlijke visie als krachtig kompas!

Ik schrijf mijn allereerste blog in Branding Beachclub in Noordwijk, op een ontzettende warme september nazomerdag. Laptopje mee, parasol erbij, lekkere loungemuziek. Iedereen die mij een beetje kent weet dat dit één van mijn favoriete plekjes is. Ik liep al langer met het idee om een blog te schrijven over het hebben van een persoonlijke visie… 

Lees verder