Astrid Romijn

Coaching & Consulting

 

Astrid Romijn

Astrid Romijn – Coach Utrecht

Ik heb een achtergrond als bedrijfsjurist en Principal HR en jarenlange ervaring in de zakelijke en financiële dienstverlening. Mijn coachpraktijk combineer ik dan ook met een stevige positie in het bedrijfsleven. Als Principal HR bij PGGM houd ik me bezig met corporate vraagstukken en ben ik sparringpartner voor directie, OR en RvC. En als coach in Utrecht begeleid ik ondernemers, leidinggevenden en (young) professionals. 

Wat de overeenkomst is van mijn beide ‘rollen’ is mijn interesse in dat wat mensen beweegt en hoe mensen in beweging te brengen. Dat wat niet zichtbaar is aan de oppervlakte samen zichtbaar maken, waardoor er groei kan ontstaan, is wat ik zo ontzettend mooi vind aan mijn werk! In het bijzonder heb ik een passie voor systemisch werk (familie opstellingen) en dat pas ik ook regelmatig toe in mijn coaching.

Mijn interesse in coaching in het algemeen en systemisch werk in het bijzonder, is ontstaan toen ik zo achter in de 30 zelf een intensief coachtraject ben aangegaan. Van het één kwam het ander en zodoende las en praatte ik niet alleen vreselijk veel over persoonlijke ontwikkeling maar ben ik ook terecht gekomen bij een workshop familie-opstellingen. Vanaf het begin intrigeerde me dat enorm. Ik als nuchtere, resultaatgerichte jurist werd gegrepen door het onverklaarbare maar oh zo zichtbare van een familie opstelling (wil je meer weten over familie opstellingen lees dan bij het kopje Opstellingen). Met al mijn ervaring, kennis en bagage help ik nu graag anderen verder op het mooie pad van persoonlijke ontwikkeling. Belangrijke waarden voor mij zijn dan ook ‘Groei en Ontwikkeling’  maar ook ‘Ontdekken’.

Dan nog even privé: ik woon in de bruisende stad Utrecht. Mijn twee jong volwassen zonen (24 en 26 alweer) wonen daar ook. Samen met mijn partner Nico geniet ik ook nog van twee bonuszonen. Wij reizen graag en sinds kort is dat met een camper. In de zomer van 2022 gaan we zelfs drie maanden met de camper door Scandinavië reizen en daar kijken we nu al naar uit! Verder lees ik veel (vooral over coaching 😊) en doe ik aan yoga. 

 

StiR geregistreerd coach en aangesloten bij Coachfinder

Als StiR geregistreerd coach breng ik niet alleen veel werk- en levenservaring mee maar beschik ik ook over een hoop inhoudelijke bagage. Naast twee universitaire studies (rechten en veranderkunde) ben ik als coach opgeleid aan de School voor Coaching.  Daarna heb ik de opleiding familieopstellingen bij het Instituut voor Systemisch Werk gevolgd. Als coach ben je nooit uitgeleerd; ik doe aan intervisie via coachopleidingsinstituut Nonons en heb daar ook de online training Coach Compleet gedaan. Tot slot ben ik gecertificeerd in het toepassen van Management Drives.  Ik ben aangesloten bij Coachfinder (psychologie magazine).

Astrid Romijn

Coaching & Consulting

Mail: astrid@romijncoaching.nl

Telefoonnummer: 06-20425096

KvK: 73802808