Astrid Romijn

Coaching & Consulting

 

Astrid Romijn

Astrid Romijn – Coach Utrecht

Ik woon in de bruisende stad Utrecht.  Mijn twee  jongvolwassen zonen wonen in diezelfde stad. Samen met mijn partner geniet ik ook nog van twee bonuszonen. Reizen en yoga zijn voor mij heel belangrijk bij het houden van een goede balans. Geen Yang zonder Yin immers ;-). 

Ook ben ik verslingerd aan Scandinavische series. In de zomer van 2022 ga ik met mijn partner met een camper drie maanden door Scandinavië reizen. Ik verheug me daar nu al op!

Ik heb een achtergrond als bedrijfsjurist en Principal HR en daarmee jarenlange ervaring in de zakelijke en financiële dienstverlening. Mijn coachpraktijk combineer ik met een stevige positie in het bedrijfsleven. Als Principal HR houd ik me bezig met corporate vraagstukken en ben ik sparringpartner voor directie, OR en RvC.

Als coach in Utrecht richt ik me op ondernemers, leidinggevenden en (young) professionals.  Als Principal HR én als coach ben ik geïnteresseerd in dat wat mensen beweegt en hoe mensen in beweging te brengen. Dat wat niet zichtbaar is aan de oppervlakte, samen zichtbaar maken waardoor er groei kan ontstaan is wat ik zo ontzettend mooi vind aan mijn werk!

In het bijzonder heb ik een passie voor familie opstellingen en dat pas ik ook waar nodig ook toe in mijn coaching.

 

StiR geregistreerd coach en aangesloten bij Coachfinder

Als StiR geregistreerd coach breng ik niet alleen veel werk- en levenservaring mee maar beschik ik ook over een hoop inhoudelijke bagage. Naast twee universitaire studies (rechten en veranderkunde) ben ik als coach opgeleid aan de School voor Coaching.  In het voorjaar van 2020 heb ik de opleiding familieopstellingen bij het Instituut voor Systemisch Werk afgerond.  In de zomer van 2020 heb ik de masterclass Aanraken met Adem gevolgd. Tot slot ben ik gecertificeerd in het toepassen van Management Drives.  En ben ik geverifieerd door en aangesloten bij Coachfinder (psychologie magazine).

Astrid Romijn

Coaching & Consulting

Mail: astrid@romijncoaching.nl

Telefoonnummer: 06-20425096

KvK: 73802808