Astrid Romijn

Coaching voor professionals en managers 

 

Start en tarief

..In 2023 Aanbod

Ik bied verschillende vormen van coaching aan maar in alle gevallen starten we met een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek is uiteraard vrijblijvend en duurt maximaal een uur. We verkennen waar je nu tegen aan loopt en wat je wilt bereiken met de coaching, welke doelen je hebt. We maken dit zo helder mogelijk. Aan het einde van de intake vertel ik je of ik denk dat ik je kan helpen met je vraag en welk aanbod het meest passend is. Is de klik er en zeggen we beiden ja dan gaan we snel aan de slag!

Persoonlijke coaching
Bij vraagstukken als moeite met balans inspanning en ontspanning, grenzen bewaken, drukte in je hoofd, lastig vinden om je mening te geven, of je werk te prioriteren ga je aan de slag met persoonlijke coaching. De eerste paar sessies zijn vooral gericht op het verdiepen en verbreden om zo tot bewustwording te komen van je overtuigingen en patronen. Soms geeft dat ook aanleiding om naar je familie systeem te kijken. In de tweede helft van het coachtraject coach ik je meer gericht op gedrag en acties die je helpen om je doel(en) te halen. Tussentijdse opdrachten kunnen deel uitmaken van je coachtraject. In het algemeen duurt een traject 6-8 maanden. Uiteraard zijn al onze sessies vertrouwelijk. In 2023 is het tarief €235,- ex BTW per sessie van 1,5 uur. Traject van 6 sessies is € 1410 ex BTW

Loopbaancoaching
Wanneer je merkt dat je klaar bent voor een volgende stap in je loopbaan, maar nog niet goed weet wat. Wanneer je wilt onderzoeken waar je nu echt energie van krijgt, of hoe je jouw kwaliteiten het beste kunt inzetten en wat echt belangrijk voor je is. Bij loopbaancoaching gaan we aan de slag met Kunnen, Willen en Moeten. In vier sessies formuleer je aan de hand van concrete opdrachten je eigen loopbaanstrategie en kom je tot concrete acties.

  • zzpers, ondernemers en werkgevers €235,- ex BTW per sessie van 1,5 uur. Traject van 4 sessies is € 940 ex BTW
  • particulier €145,- ex BTW per sessie van 1,5 uur. Traject van 4 sessies is € 580,- ex BTW

Losse sessies
Soms heb je voldoende aan één of twee losse sessies, gewoon om weer even de boel op de rit te krijgen of omdat het fijn is om van tijd tot tijd even te reflecteren met behulp van een coach. Dat kan een dagdeel zijn of een losse sessie van 1,5 uur.

  • zzpers, ondernemers en werkgevers €235,- ex BTW per sessie van 1,5 uur.
  • particulier €145,- ex BTW per sessie van 1,5 uur.

De coachsessies vinden plaats in Utrecht-Oost op de coachvide. Bij afspraken die 48 uur voorafgaande aan de afspraak worden afgezegd, wordt een sessie in rekening gebracht.

Vergoeding coachtraject

De meeste werkgevers hebben een (jaarlijks) budget voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding of duurzame inzetbaarheid. Mocht deze mogelijkheid er niet zijn, dan zijn kosten voor coaching bij een bedrag van meer dan 250 euro volledig belasting aftrekbaar mits het traject aan een aantal voorwaarden voldoet. De exacte voorwaarden die de belastingdienst eraan stelt zijn te vinden op de website van de belastingdienst.

Ben je een ondernemer? Bespreek dan de aftrekbaarheid van de coachingskosten als bedrijfskosten met je accountant of belastingadviseur.

Astrid Romijn

Coaching & Consulting

Mail: astrid@romijncoaching.nl

Telefoonnummer: 06-20425096

KvK: 73802808