Astrid Romijn

Coaching & Consulting

 

Ik werk samen met een aantal partners:

Coach in Utrecht

VLONCK, Directing Human Potential

(www.vlonck.com)

Marisa Dijkstal van Vlonck biedt, samen met mij, coachees de mogelijkheid om systemisch aan de slag te gaan met een vraagstuk tijdens een opstelling. Dat doen we door regelmatig een opstellingendag te organiseren die begeleid wordt door Marisa. Tijdens deze dag worden familie- én organisatieopstellingen gedaan. Een familieopstelling is een ruimtelijke weergave van een familiesysteem. Het doel van een opstelling is om symptomen en onbewuste dynamieken inzichtelijk te krijgen. Ditzelfde geldt ook voor een organisaties. Dan wordt het systeem van de organisatie (team/afdeling/OR/directie etc.) opgesteld. Door het beeld dat een opstelling zichtbaar maakt en de bewegingen die in de opstelling mogelijk of onmogelijk blijken, kan in het systeem van degene die de vraag inbrengt inzicht en bijvoorbeeld meer ontspanning of acceptatie ontstaan.

Houd mijn website in de gaten voor actuele data voor opstellingendagen!

Vrouwelijke coach Utrecht

Intouch Women Resource Management

(www.intouchwrm.nl) 

In Touch Women Resource Management begeleidt, ontwikkelt en inspireert al ruim 20 jaar vrouwelijk talent . En is een autoriteit op het gebied van genderdiversiteit. Ik werk al jaren met ze samen en ben co-trainer bij  verschillende trainingen zoals Stratego voor Vrouwen, Onderhandelen en Profileren.

Sofia Karlsson

Sofia Karlsson – Coaching & Consulting

(https://sofiakarlsson.nl)

Sofia en ik hebben een gedeelde visie op het coach vak en raadplegen elkaar regelmatig voor consulten en adviezen bij vakinhoudelijke vraagstukken. En voor het toetsen en bijhouden van onze kennis. Daarnaast is Sofia voedingsdeskundige. Wanneer het gewenst is in een coachtraject om ook te kijken naar leefstijl, voeding & energie, behoort een consult bij haar ook tot de mogelijkheden.

Astrid Romijn

Coaching & Consulting

Mail: astrid@romijncoaching.nl

Telefoonnummer: 06-20425096

KvK: 73802808