Astrid Romijn

Coaching & Consulting

 

Ik werk samen met een aantal partners:

Coach in Utrecht

Baseforstability

(www.baseforstability.nl)

Ik ben als coach verbonden aan Base for Stability. Dit is een initiatief van twee ondernemers in Utrecht. Het uitgangspunt is het streven naar stabiliteit in lichaam en geest als absolute basis voor een gezond en gelukkig leven. Wat heb jij nodig om balans te ervaren tussen body, mind en health? Base for Stability  biedt daarvoor een totaal pakket.  Juist die combinatie onder 1 dak is bijzonder. Naast verschillende groepslessen zoals yoga, pilates en marchal arts, kun je er ook terecht voor massage, personal training én coaching.

Vrouwelijke coach Utrecht

Intouch Women Resource Management

(www.intouchwrm.nl) 

In Touch Women Resource Management begeleidt, ontwikkelt en inspireert al ruim 20 jaar vrouwelijk talent . En is een autoriteit op het gebied van genderdiversiteit. Ik werk al jaren met ze samen en ben co-trainer bij  verschillende trainingen zoals Stratego voor Vrouwen, Onderhandelen en Profileren.

Sofia Karlsson

Sofia Karlsson – Coaching & Consulting

(https://sofiakarlsson.nl)

Een van mijn samenwerkingspartners is Sofia Karlsson . Sofia en ik hebben een gedeelde visie op het coach vak en raadplegen elkaar regelmatig voor consulten en adviezen bij vakinhoudelijke vraagstukken. En voor het toetsen en bijhouden van onze kennis. Daarnaast is Sofia voedingsdeskundige. Wanneer het gewenst is in een coachtraject om ook te kijken naar leefstijl, voeding & energie, behoort een consult bij haar ook tot de mogelijkheden.

Astrid Romijn

Coaching & Consulting

Mail: astrid@romijncoaching.nl

Telefoonnummer: 06-20425096

KvK: 73802808