Astrid Romijn

Coaching & Consulting

 

Start en tarief

 Start en traject

 

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend. We kijken of er een klik is want de klik bepaalt het succes. We verkennen wat jij wilt bereiken met de coaching en dan doe ik je een voorstel voor een traject. Tijdens de eerste coachsessie gaan we je coachvraag verder verdiepen. Naar aanleiding van dit gesprek stel ik een kort verslag op met een duidelijke coachvraag. Als je dat wilt kun je daarna zelf van de volgende gesprekken steeds een reflectieverslag maken. Je bent daarbij zelf in de lead. Desgewenst ontvang je van mij een aantal suggesties voor het maken van een reflectieverslag.  Uiteraard zijn al onze sessies altijd vertrouwelijk. 

 

 Je kunt kiezen voor het afnemen van losse coach sessies of een traject van 6 sessies. De coachsessies vinden plaats in Utrecht-Oost bij het Holoshuis (www.holoshuis.nl) of  bij mij thuis op de ‘coachvide’ op de Burgemeester Reigerstraat 37 bis.  Bij afspraken die 48 uur voorafgaande aan de afspraak worden afgezegd, wordt een sessie in rekening gebracht. 

 

Vergoeding coachtraject

De meeste werkgevers hebben een (jaarlijks) budget voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding of duurzame inzetbaarheid. Mocht deze mogelijkheid er niet zijn, dan zijn kosten voor coaching bij een bedrag van meer dan 250 euro volledig belasting aftrekbaar mits het traject aan een aantal voorwaarden voldoet. De exacte voorwaarden die de belastingdienst eraan stelt zijn te vinden op de website van de belastingdienst.

Ben je een ondernemer? Bespreek dan de aftrekbaarheid van de coachingskosten als bedrijfskosten met je accountant of belastingadviseur. 

Astrid Romijn

Coaching & Consulting

Mail: astrid@romijncoaching.nl

Telefoonnummer: 06-20425096

KvK: 73802808