Astrid Romijn

Coaching & Consulting

 

Start en tarief

Start en traject

 

Het gratis kennismakingsgesprek is vrijblijvend. We kijken of er een klik is want de klik bepaalt het succes. We verkennen wat jij wilt bereiken met de coaching en dan doe ik je een voorstel voor een traject. 

De eerste paar sessies zijn vooral gericht op het verdiepen en verbreden om zo tot bewustwording te komen van je overtuigingen en patronen. Soms geeft dit aanleiding om dan ook naar je familiesysteem te kijken. Dat doe ik o.a aan de hand van de metafoor van De Fontein naar de boeken van Els van Steijn. In de tweede helft van het coachtraject coach ik je meer gericht op gedrag en acties die helpen om je coachdoel(en) te halen. Uiteraard zijn al onze sessies vertrouwelijk. 

Je kunt kiezen voor het afnemen van losse coach sessies of een traject van 6 sessies. Elke sessie duurt circa 1,5 uur. Ik hanteer verschillende tarieven voor een particulier of zakelijk traject. Neem daarover even contact met mij op.

De coachsessies vinden plaats in Utrecht-Oost  op de ‘coachvide’ op de Burgemeester Reigerstraat 37 bis.  Bij afspraken die 48 uur voorafgaande aan de afspraak worden afgezegd, wordt een sessie in rekening gebracht. 

 

Vergoeding coachtraject

De meeste werkgevers hebben een (jaarlijks) budget voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding of duurzame inzetbaarheid. Mocht deze mogelijkheid er niet zijn, dan zijn kosten voor coaching bij een bedrag van meer dan 250 euro volledig belasting aftrekbaar mits het traject aan een aantal voorwaarden voldoet. De exacte voorwaarden die de belastingdienst eraan stelt zijn te vinden op de website van de belastingdienst.

Ben je een ondernemer? Bespreek dan de aftrekbaarheid van de coachingskosten als bedrijfskosten met je accountant of belastingadviseur. 

Astrid Romijn

Coaching & Consulting

Mail: astrid@romijncoaching.nl

Telefoonnummer: 06-20425096

KvK: 73802808