Astrid Romijn

Coaching & Consulting

 

Start en tarief

Tarieven en traject

 

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en uiteraard gratis. Dit gesprek duurt maximaal een uur. We kijken of er een klik is want de klik bepaalt onder meer het succes van het coachtraject. We verkennen wat jij wilt bereiken met de coaching, welke doelen je hebt en dan vertel ik je of ik denk dat ik je kan helpen met je vraag en hoe een traject bij mij er dan uit zal zien. Zeggen we beiden Ja dan gaan we snel aan de slag!

De eerste paar sessies zijn vooral gericht op het verdiepen en verbreden om zo tot bewustwording te komen van je overtuigingen en patronen. Soms geeft dit aanleiding om dan ook naar je familiesysteem te kijken. Dat doe ik o.a aan de hand van de metafoor van De Fontein naar de boeken van Els van Steijn. In de tweede helft van het coachtraject coach ik je meer gericht op gedrag en acties die helpen om je coachdoel(en) te halen. Tussentijdse opdrachten kunnen deel uitmaken van je coachtraject. In het algemeen duurt een traject ongeveer zes  tot acht maanden, de eerste gesprekken zullen circa om de twee weken zijn, de laatste gesprekken kennen een lagere frequentie. Uiteraard zijn al onze sessies vertrouwelijk. 

Tarieven

Je kunt kiezen voor het afnemen van telkens losse coach sessies of direct bij aanvang een traject van 6 sessies afspreken. Een loopbaantraject duurt overigens korter, in de regel 4-5 sessies. Een zgn APK sessie duurt eenmalig een dagdeel (maximaal 3 uur).  Kom je na verloop van tijd weer eens bij me terug omdat regelmatig reflecteren nu eenmaal goed is om van tijd tot tijd te doen dan plannen we losse sessies al naar gelang je behoefte in tijd en frequentie.

Elke sessie duurt circa 1,5 uur.  Kom je als particulier? Dan kost een sessie van 1,5 uur eur 135 exclusief BTW. Kom je via je werkgever of als ondernemer dan kost een sessie van 1,5 uur eur 225,- exclusief BTW. In deze tarieven zijn mijn voorbereidingstijd en korte verslaglegging/uitwerking inbegrepen.

De coachsessies vinden plaats in Utrecht-Oost op de ‘coachvide’ bij mij thuis. Bij afspraken die 48 uur voorafgaande aan de afspraak worden afgezegd, wordt een sessie in rekening gebracht. 

 

Vergoeding coachtraject

De meeste werkgevers hebben een (jaarlijks) budget voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding of duurzame inzetbaarheid. Mocht deze mogelijkheid er niet zijn, dan zijn kosten voor coaching bij een bedrag van meer dan 250 euro volledig belasting aftrekbaar mits het traject aan een aantal voorwaarden voldoet. De exacte voorwaarden die de belastingdienst eraan stelt zijn te vinden op de website van de belastingdienst.

Ben je een ondernemer? Bespreek dan de aftrekbaarheid van de coachingskosten als bedrijfskosten met je accountant of belastingadviseur. 

Astrid Romijn

Coaching & Consulting

Mail: astrid@romijncoaching.nl

Telefoonnummer: 06-20425096

KvK: 73802808